Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dost krkolomná konstrukce.

0 0
možnosti

Přeskočit z pravěku do západní industriální civilizace (nebo marxistické) rychle je prostě problém už z principu. bylo to ale od 16.století o tom, že ruku v ruce s obchodem (nejprve šlo hlavně o koření i otroky) kráčeli misionáři ohánějící se křížem a Biblí...pak teprve v 19.století se dostavily průmyslové vymoženosti včetně pušek a kulometů.

1 0
možnosti
Foto

Boj proti kolonialismu byla stejně "ušlechtilá" myšlenka jako jsou ušlechtilé dnešní sluníčkářské aktivity. Zdánlivě nesmírně lidské, v důsledcích nesmírně škodlivé.

4 0
možnosti

Ještě zapomínáte na Rusákama indoktrinovanou levici na Západě, všechny ty milovníky Nelsona Mandely, co dneska mohutně protestují proti Trumpovi, že prý mu pomohl Putin.

4 0
možnosti

Obrovsky tlak sovetskych a nasich komunistu zacal uz v letech padesatych. Vzpominam na povstani Mau Mau v Keni na zacatku padesatych let. Rusko se toho pustilo hned po nastoleni komunistych vlad ve stredni a vychodni Evrope v druhe polovine let ctyricatych.

2 0
možnosti
Foto

I tak zvané hnutí nezúčastněných byla skrytá kolona Moskvy, byť s tím koketoval komunista Tito, Moskvu moc nemilující. No a různí "mužové a ženy míru" a míroví duchovní, to také byla pěkná cháska.;-)

4 0
možnosti

SS a jeho satelitum se proste pri kolonizaci Afriky zrovna nevedlo. cukrovary, rafinerie a dalsi "progresivni" projekty neziskaly u obyvatel jednotlivych zemi takoveho oceneni, jak si SS predstavoval. mam za to, ze se myslelo hlavne na zisky a zapomnelo na lidi ty zisky generujici...

3 0
možnosti

Zasloužená karma :-)R^

4 0
možnosti
Foto

Díky, Váš blog mne inspiroval.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS