Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Jen bych se zeptal příznivců nejlepšího manažera, kde že je ta česká vakcína, která nás stála několik desítek milionů a jejíž vývoj sama koordinovala Věra Adámková, poslankyně za ANO? ANO ta Věra Adámková, jejíž pracovní úvazky činí 32 hodin denně. Ta je stejně dobrá, jako dvojministr Havlíček, který už postavil 25 km dálnic. Vláda odborníků ;-D

2 1
možnosti
Foto

J85a57n 77P69e78c50h40a

5. 1. 2021 18:20

Off topic: kočování E parlamentu mezi Bruselem a Štarsburkem je vrcholným příkladem snižování emisí.;-D

3 0
možnosti
ZZ

Jihočeský hejtman si pouze udělal zdarma svoje PR na premiérův úkor.

Ačkoliv Kraje mají v kompetenci řízení své epidemiologické situace i řízení zdravotnických zařízení, často samy nesvedou ani tyto elementární věci a brečí u ministrů a premiéra, aby jim pomohli. No a když se premiér dotáže, jestli je vše OK, tak nabubřelý hejtman odpoví, že jej nikdo nebude úkolovat !!!

Trapný hejtman a trapní všichni ti chytráci, kterým tento nabubřelec imponuje.

:-P:-P:-P

2 3
možnosti
Foto

Je roztomilé, jak se tu Bureše zastáváte. Kuba možná může být leckomu nesympatický. Ale hejtman opravdu není podřízený premiérovi.

4 0
možnosti
JZ

Rána pro EU jsou lidé jako vy, kteří se chytí každé hlouposti. Zjistěte si o tématu víc, než titulky z bulváru.

2 1
možnosti
Foto

Neráčejí můj vliv poněkud přeceňovat, pane Zemánku? Ale chápu že to, že nesnáším komunismus i neokomunismus, zbytečnou byrokracii, masochistické sebemrskačství euroamerické civilizace, i třeba podněcované stěhování národů může na některé lidi působit poněkud iritujícím způsobem.

3 1
možnosti
ZZ

A fakt víte, že ten vir je Čínský, nebo jej ti Číňané, jako první, jasně specifikovali ?

:-):-):-)

3 0
možnosti
LC

Nebýt to současný termín, nikdo by se nad tím nezamýšlel. Španělská chřipka také nevznikla ve Španělsku. To byste musel hloubat i nad takovými názvy jako suchý zip nebo movitý člověk.

1 0
možnosti
JK

Jako že by místo neexistující EU vyjednával nákup vakcín u nadnárodních firem s potřebným předstihem sám Andrej Babiš, přičemž by mu v tom nakupování konkurovali Němci, Skandinávci a tak dále? No to teda muselo dát práci, něco takovýhodle vymyslet! ;-D

4 1
možnosti
Foto

Nikde tu pane Kubíčku nechválím Bureše a jeho vládu, naopak myslím, že je nejhorší polistopadová, jen poukazuji na rozdíl efektivity EU na jedné straně a Izraele, Spojeného království či USA (a to Trump není proti Reaganovi taky žádný zázrak).

2 3
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 20,44
  • Průměrná čtenost 1238x
Lékař, otec 3 dětí (všechny s jednou ženou), dědeček 9 vnoučat. Slovy kronikáře: Christianus solo nomine.

Seznam rubrik