Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vynechal jste dva momenty - 30. září 1938 a 15. březen 1939 - dny osvobození na naší země Warmachtem, než přisla 9. května 1945 okupace Rudou armádou.

0 1
možnosti

Ten akt Rudé armády jste kupodivu označil správně.:-)

6 0
možnosti

Ten titulek mohu podepsat.R^

2 0
možnosti

Bože to jsou bláboly. Jen jedna otázka

Cui bono.

0 0
možnosti
Foto

Poznámkou o Dukovanech jste trefil hřebík na špičku.

0 0
možnosti

J44a39n 94K96y36š35k26a

18. 4. 2021 1:03

Všechno zlé je pro něco dobré. Zeman na věky znemožněn, Klaus jakbsmet, Okamura totéž v bleděmodrém. Filip už si ani nevzne.

Na Dudovany může Rosatom zapomenout a myslím, že i s tou ruskou ambasádou v Praze se to někam pohne. Určitě to neskončí tak, že naše ambasáda v Moskvě bude nefunkční, a na velvyslanectví v Praze se bude rozvalovat furt ještě 120 Rusáků. Takže dneska nebyl vůbec špatný den.

7 1
možnosti

Zeman byl navěky znemožněn už po svých jednáních s hochštaplery v Bambergu roku 1998, aféra Olovo v roce 2000 byla už jen třešnička na dortu. Akorát jsou u nás spousty lidí, kterým nijak nevadí.:-)

3 0
možnosti

R^

Bohužel, díky ruské hybridní válce je u nás asi třetina lidí přesvědčených tak hluboko, že věří těm hloupým hoaxům více než solidním informacím! Bohužel tomu věří i Miloš Zeman!

:-)

3 1
možnosti

Vážený pane Tatíčku,

vzhledem k Vašemu celkem rozumnému názoru na ten slint si osobně myslím, že reagovat na něco takového je pod Vaši úroveň (on za to nemůže a doufám, že jej hned tak nepotkám, protože kdyby toto byly nakažlivé, tak bych to fakt nerad chytil) a velice rád si Vaše názory (včetně mluvy) přečtu pod nějakými blogy, které stojí za to, na ně reagovat. Ale toto, prosím, ne. Děkuji a těším se na naše další příležitostné setkání zde.

Pepa

0 4
možnosti

Máš recht, mudrcu. Za dob RVHP vydělával Pražák dvojnásobek toho, co Moskvan. Dnes jsme toho škůdce zbaveni a Pražák bude navěky vydělávat třetinu toho, co Berlíňan. Díky za moudré pochopení prospěšnosti a škodlivosti! R^

4 6
možnosti

...dvojnásobek toho, co Moskvan a dnes třetinu toho, co Berlíňan.

Křišťálová matematika typu: byl větší než jablko a dnes je pomalejší než jezevčík.

6 1
možnosti

Souhlas R^R^R^

pouze oni poradci z ruska zde operovali již v roce 1945 ...

3 0
možnosti
Foto

Jistě, po roce 1948 pak již zcela veřejně.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS