Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

To už jsme říkali dávno. Ale marně. Ministr si libuje, jak všechno klape. Neklape! Slibované programy nefungují, protože chybí k tomu legislativa, úleva lékaři žádná, úleva pacientovi?

A to jsou komplikace, o kterých ministerstvo zatím neví, a až na to přijdou, bude již pozdě. Léky doplňující léky na LSPP přes víkend není možné doplnit, protože SUKL je již nevydá z lékárny po uplynutí 24 hodin. Program SUKLu znemožňuje výdej lékárně. To je velký problém, o kterým zatím ministr neví! Může zastavit i práci na LSPP!

Stále ještě považujete lékaře za hlupáky?

:-)

1 0
možnosti
MK

Taky jsme slyšeli tu sprostarnu. Uvědomuje si ten ....., že někteří pacienti to mají k lékaři třeba 10 km, musí jet busem? Nebo žádat někoho z rodiny, známého? No jó, z Prahy se to žvani. Rv

3 0
možnosti
Foto

Co chcete při kvalifikaci: zpěvák, hudební skladatel a právník;-)

1 0
možnosti
Foto

Slyšel jsem za svůj život několik extrémně nevhodných a nadutých až arogantních vyjádření různých "mluvků", ale tohle jednoznačně patří k těm vrcholným. R^

6 0
možnosti
PV

P57a22v60e37l 18V31é95b83r

10. 3. 2018 16:19

No, a co jste čekal od námi zvolených zástupců? Každý, kdo se prodral tak daleko, že mohl být zvolen, nebere své zvolení jako že má sloužit lidu této země, ale jako "konečně jsem se dostal k lizu" a problémy nějakého plebsu ho nezajímají. Na problémy je ochoten reagovat jenom verbálně a to v míře nezbytné pro to, aby dosáhl svého příštího zvolení.

1 0
možnosti

Mně hlavně vadí, jak politici námi zvolení odmítají vládní odpovědnost! :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS