Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

ono není členství jako členství. moc hezky to vyjádřil Jiří Menzel, kdy se omlouvat za "Antichartu". Protože omluvit by se měl režim (na druhou stranu, ti kteří nepodepsali nebo se omluvili mají můj respekt). často dávám za příklad mého strýce. celý život jezdil s autobusem a aby mohl jezdit do zahraničí, musel vstoupit. Je to jeho vina nebo toho.... režimu ? Stejně tak kašlu na členství generála Pavla. Prokázal svoje kvality a má můj respekt (a asi i hlas)

12 0
možnosti

Je to člověk, který přísahal, svou přísahu porušil a je ochoten to udělat kdykoliv znovu. Ideální kandidát.

0 3
možnosti
OU
ZD

Souhlas - tohle je rozhodující.

0 1
možnosti
JK

Jak souvisí P.Wonka s nějakým lampasákem kdesi na Moravě ? 8-o No a posuzovat jen podle nějaké legitimace je úplně mimo. Ty největší sv.ně, co jsem tehdy znal, v KSČ nebyli (a někteří si naopak v neděli ošoupávali kolena v kostele a v pondělí sepisovali udání). A naopak znám z té doby komunisty, kteří mi proti těm sv.ním pomohli.

2 0
možnosti
KK

A Vy jste kdo, že někoho vyzíváte?

0 0
možnosti
Foto

I36v79o 70P97a26v33e36r47a

11. 2. 2022 8:38

Jestli nám tady v ČR něco skutečně jde, tak je to kádrování, samozřejmě těch druhých, nejlépe, úspěšnějších. Úspěšnějších politicky, či profesně. Na jednu stranu se tváříme, jak jsme demokraticky založení a praktiky předlistopadové společnosti se nám hnusí (včetně kádrování), ale stejným dechem dodáváme, že pro lidi s nepřijatelným kádrovým profilem není dnes v politickych funkcích misto. Zřejmě si to kádrování neseme všichni sebou.

3 0
možnosti
RG

Palec nahoru byl pro pana...

Ivan Chválny 96198

Autor apeluje na morálku, ale přitom nevyzývá k odstoupení z kandidatury na prezidenta také A.Babiše. Úplně mimo mísu pak je zmínka o umučení Pavla Wonky. S tím opravdu armáda neměla nic společného. Spíše StB, jejíž součástí byl právě A. Babiš.

Autor předpovídá pro druh kolo prezidentského souboje Babiše a Pavla, jakožto asi zatím nejsilnějších kandidátů. Tím, že vyzývá generála Pavla, aby odstoupil, logicky chce umést cestičku na Hrad A. Babišovi. Rozhodně proto nesouhlasím s tvrzením, že odstoupení generála Pavla by tedy bylo to nejlepší, co může pro naší zemi udělat. Naopak.

Pane generále Pavle, vyzývám Vás proto, neodstupujte z kandidatury na presidenta, prosím.

P.S. Pokud byste v druhém kole bojoval s A.Babišem, slibuji Vám svůj hlas.

6 2
možnosti
PN

Tak Pavla stvořila média, to je jasné, protože já např.ani nevím, jak vypadá. K odstoupení je ale třeba vyzvat i Fischera a Hilschera, kteří jsou pro mne stejně nepřijatelní jako Babiš a Pavel. Pravda a Láska bude muset udělat nějaký ústupek, jinak tu budeme mít na 10 let Babiše.

2 0
možnosti
Foto

Tak ono to moc jinak nejde, s tím stvořením médii. Jinak jste to ovšem vyytihl přesně.

0 0
možnosti
JH

Se divím, že po tom, co A. Babiš jako premiér předváděl, byl-li odstřižen od svého PR týmu, že by ho volilo tolik lidí. Konečně volby tohle přesně ukážou. Pán má pravdu v tom, že v ČR chybí výrazná osobnost pro prezidentskou kandidaturu. A tou není ani AB, kterého nebudu volit i kdyby byl jediný kandidát.

3 0
možnosti
ZD

Také nepochopil! Vítejte ve zdejším klubu čitatelů nadpisů.

0 0
možnosti
MF

Pak jsme bez kandidáta . Skuteční bolševici budou do bolševiku nadávat každému kandidátovi , který se narodil před rokem 89 a zapletl se s jiskřičkami , pionyrem , soutěžil o partyzánský samopal apod . Generál Pavel byla během funkce v NATO natolik proverená osoba , že s ním nemám žádný problém . Skuteční bolševici a jejich nahnedlý kamarádi nebudou do bolševiku nadávat tomu kdo bude jejich kandidát ( i kdyby tam byla stopa po členství v KSČ a StB .

6 0
možnosti
JK

Takže spolupracovník StB, který zaměstnává řadu bývalých důstojníků StB ve svých firmách, proti bývalému členu KSČ, který činnost tohoto rudého spolku odsoudil.

Možná by se dal udělat výčet všeho, čeho se krvavá vláda komunistů dopustila od roku 1954 a odsoudit všechny kdo v té době žili, protože se neozvali, jen přihlíželi a někdy podepisovali petice za odsouzení přisluhovačů imperialismu a kapitalismu (zahnívajícího). V KSČ byla valná část tohoto národa z různých důvodů a podle mě na tom vůbec nesejde. Většina komunistů prohlédla a uvědomili si, že propaganda lhala, veskrze zrůdný krvavý režim páchla zlo na svých občanech, činy KSČ odsuzují a mrzí je, že byli nevědomky součástí rudé mašinérie. Pak je tu několik pohrobků, kteří jsou stále přesvědčení komunisti a vidí svět rudě. Naštěstí rychle ubývají, což odnesla strana KSČM a nesehnala dost zapálených příznivců pro účast ve sněmovně.

Generál Pavel je rozhodně morálně nesrovnatelně lepší volba než Babiš. Nevidím jediný důvod proč by měl trestně stíhaný Slovák a šíbr zapojený v mafiánských praktikách z divokých devadesátek, být naším Českým prezidentem. Babiš je u mě kandidát na úrovni Soukup, Bobošíková, Skála, Paroubek, Středula, prostě panoptikum jak má vypadat. Nejsem přesvědčen, že pan generál je vhodné řešení prezidentské volby, ale rozhodně to chce někoho, kdo zajistí odstranění všech ruských štěnic z našeho Českého Hradu.

6 1
možnosti