Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VD

Kdyby to byl skutečný důstojník, dávno si prostřelil hlavu.

0 1
možnosti
PO

A nebylo by lepší vyzvat 5koalici ať konečně přijde s jedním společným a pro většinu voličů přijatelným kandidátem?

Je půlka února a pořád nic.

0 0
možnosti
MF

Souhlas,tento chameleon je nepřijatelný.

Nesouhlas-ukrajina v obklíčení? Snad Rusko je obklíčeno. A to na základě údajné ochrany Ukrajiny. V momentě rozpoutání konfliktu,bude ukrajina zapomenuta.Splní roli užitečného blba a konec.

2 5
možnosti
Foto

Hodně tu rezonuje "najděte někoho proti Babišovi". Jako kdyby to byla záruka kvality. Já si proto dovolím zde nastínit mé požadavky na prezidentského kandidáta: 1) Svéprávný, né alkoholik 2) Chodil v minulosti do práce nebo takhle něco dělal 3) Spokojí se s platem těch 200k měsíčně a nebude bagrovat stát kvůli vlastním kšeftům 4) Nepoleze Ivanům a žluťákům do zadku a nebude poklonkovat před Skopčáky a před Amíky. Před Poláky rezervovanost. - - - - To by tak asi stačilo, i tak je to opravdu hodně. Kupř. lampasák by mohl vyhovovat (na první dobrou mi to tak připadne). Kdyby byly strany současné koalice co k čemu, tak si toho lampasáka pozvou, do sklepa zajdou, klobás a sýr požijí a kořalku popijí a prohlásí ho svým kandidátem. Nic lepšího stejně nenajdou. - - - - Myslím že třetí pokus nalezení pana "nejsvětějšího" by taky mohl dopadnout stylem "Babišova prezidentovláda". Vzhledem k těm deficitům rozpočtu si moc nevěřím, že to ještě jednou zvládneme.

1 0
možnosti
Foto

Ta Vaše kritéria bych bral, jen bych nebyl tak rezervovaný vůči Američanům a Polákům. Ostatně představa konfederace Československa a Polska, kolem konce II. světové války měla něco do sebe.

0 0
možnosti
VB

To je úplně s podivem, anonysté, jejichž vůdce byl komouš, v StB, je trestně stíhaný napadají generála Pavla. To hlava nebere. Zapomínají, že Pavla prověřilo NATO, kdežto jejich vůdce leda tak prodej klobásek a čerpání dotací. . Mimochodem, autor vypadá jako můj politruk na vojně, ale za vzhled nikdo nemůže, že.

Nejlepší, kdyby z prezidentské kandidatury odstoupil Babiš.

24 3
možnosti
DR

Tak tak. Kvůli Vašim krásným očím. ;-D

2 0
možnosti
JH

J68a12n 61H70e54j88c41m65a53n

10. 2. 2022 19:56

Ne , ne . Já navrhuji , aby nikdo do volby presidenta vůbec nevstupoval a zůstal tak jediný kandidát , námi všemi milovaný soudruh Babiš . Tak to má byť .

7 2
možnosti
Foto

To je alespoň řeč, jasná, progresivní. A proč to nedat zákonem.

1 0
možnosti
RM

Miroslave, než něco pustíte do éteru, měl byste to více kriticky posoudit.Okolnost, že někdo byl či nebyl v KSČ nemůže být hlavním kritériem, jak se vám zřejmě zdá. Namátkou připomenu další hlediska: charisma, inteligence, empatie, schopnost navazovat kontakty, sečtělost, znalost jazyků, charakter atd. atd. Dokonce vám prozradím, že i schopný agent sovětské rozvědky může být pro lidstvo velkým přínosem. Nevěříte? Například doktor Richard Sorge.

3 0
možnosti
MC

Dobrý kandidát by byl Stropnický. Věřím že by ty tři převálcoval. Byl by to důstojný kandidát na presidenta.

2 5
možnosti

To je všechno pěkné, ale zatím je soudruh generál jediný se šancí Babiše porazit. Otázka: pokud se situace tak vyvine, že Bureš a Pavel budou ve 2. kole, bude vám tolik vadit, že Pavel byl nějakou dobu ve straně, a radši budete volit Babiše? Já žádné dilema mít nebudu. Pavla se nebojím, nebude mi vadit. Ono být v KSČ v armádě je přeci jen trochu něco jiného, v civilu to není tolik na rozkaz. Jinak samozřejmě přivítám jakéhokoliv jiného kandidáta bez anamnézy KSČ, jenž bude schopen Babiše porazit.

6 0
možnosti
VP

Autor článku vynechal posledních 33 let života tohoto celosvětově uznávaného generála, který stihl nejen pár chvil v KSČ, ale také velení v nejvyšší možné vojenské pozici sil NATO, kde byl špičkovým reprezentantem ČR.

Zjevně chybí autorovi objektivita, kdy jediným cílem je kydat špínu, nikoli vyhodnotit vše co je klady i zápory.

PS: pokud někdo hledá bezchybnost, tak nikdo takový není - nikde.

31 5
možnosti
Foto

6 roků v KSČ je dle Vás pár chvil?

A stranickou knížku navíc Petr Pavel zahodil až v prosinci 1989, kdy už bylo všechno rozhodnuto a nic neriskoval.

Kádrový profil pro vrcholné funkce a kariéru v NATO jako vyšitý...

3 3
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 17,15
  • Průměrná čtenost 1228x
Lékař, otec 3 dětí (všechny s jednou ženou), dědeček 9 vnoučat. Slovy kronikáře: Christianus solo nomine.

Seznam rubrik