Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Podle mého názoru validní kandidát. Členství v KSČ? Ano. Napraveno jeho prezentací Česka v EU strukturách. Došlo k napravení reputace u Babiše (taky kandidát, taky KSČ a navíc StB) a Zemana ? taky v KSČ a jeho činy kom náturu potvrzují dnes a denně. Ostatní kandidáty neberu vůbec v úvahu. A třeba se ještě někdo objeví.

20 5
možnosti
Foto

Souhlas, naprosto. A navíc, je to frajer ;-)

3 8
možnosti
JB

J73i83r11i 83B62o69r

9. 2. 2022 17:23

Rozmohl se nám tady takový nešvar. Výzvy k odstoupení.Prijde mě to dost komické. I když říkáte že Babiše nepodporujete, tak to tak vyzní. Osobně si myslím že velitel sil NATO bude dostatečně prověřen.

23 1
možnosti
Foto

Říkáte vyzní... Drobátko mi to připomíná jak bolševici říkali: "máte možná objektivně pravdu, ale komu to soudruzi slouží...". To, že někdo nesnáší Babiše ale nechce ho nahradit lampasákem nejde proti sobě.

2 1
možnosti
MB

Zatím, lepšího kandidáta nevidím. Rovněž mi vadí, jeho skvrna u KSČ. Po 33 od revoluce nemáme normální lidi? Je zde ovšem problém. Za uvedenou dobu, kdoliv, se se nějak projevil. Miloš knížku odložil a manýry si podržel. Vitáskovou zasáhlo 220 V a chce kandidovat za Doněckou republiku. Babiš za nic nemůže. Přihlásila jej matka. Šel k obuvníkovi a na kávě byl obelstěn verbovačem Stb. Josef Skála, se chce tyčit, jako rudá skála. Generál tedy konal. Získal vyznamenání. Předvedl skutečné hrdinství. Upevnil postavení ČR v NATO. Celý jeho profil je zřejmý. Veřejně se přihlásil. Pravil, chybil jsem a kaji. Co druzí, soudruzi ? :-)

36 4
možnosti
Foto

Lepší kandidáti by byli, třeba pan senátor Fischer. Jenže u něho možná vadí že je moc slušňák a media ho na rozdíl od fešáka v uniformě netlačí

1 2
možnosti
Foto

R^Karma. Máte pravdu, měl by odstoupit. Já bych ho stejně nevolil...

3 5
možnosti
Foto

Díky za pochopení, mnozí to vzali, jako bych byl snad podporovatel Bureše.:-/

0 2
možnosti
Foto

Ježíš tak ho nevíte. O co jde?

1 3
možnosti
Foto

Ale já paní Jandová Pána Ježíše taky volit nebudu, on nekandiduje:-)

1 0
možnosti
Foto

Autor apeluje na morálku, ale přitom nevyzývá k odstoupení z kandidatury na prezidenta také A.Babiše. Úplně mimo mísu pak je zmínka o umučení Pavla Wonky. S tím opravdu armáda neměla nic společného. Spíše StB, jejíž součástí byl právě A. Babiš.

Autor předpovídá pro druh kolo prezidentského souboje Babiše a Pavla, jakožto asi zatím nejsilnějších kandidátů. Tím, že vyzývá generála Pavla, aby odstoupil, logicky chce umést cestičku na Hrad A. Babišovi. Rozhodně proto nesouhlasím s tvrzením, že odstoupení generála Pavla by tedy bylo to nejlepší, co může pro naší zemi udělat. Naopak.

Pane generále Pavle, vyzývám Vás proto, neodstupujte z kandidatury na presidenta, prosím.

P.S. Pokud byste v druhém kole bojoval s A.Babišem, slibuji Vám svůj hlas.

46 3
možnosti
Foto

K Vám, k panu Flaškovi a případně dalším, kteří můj text nepochopili a snad mne pokládají za nějakého podporovatele Bureše: Tak o expremiérovi vůbec nediskutuji, ten přece pro normální lidi nepřichází v úvahu, ostatně z mého textu jasně vyplývá, že při volbě Bureš versus Pavel nemohu s čistým svědomím volit samozřejmě nikoho, tedy samozřejmě ne Bureše. Bureše nevyzývám k odstoupení, protože u něho žádnou sebereflexi nepředpokládám.

0 5
možnosti
Foto

Co ze stejného důvodu vyzvat k odstoupení bývalého komunistu Babiše?

53 1
možnosti
Foto

Myšlenka stejná, bohužel jsem psal pomaleji svůj příspěvek...:-)

3 0
možnosti
GH

Dovolim si s Vami nesouhlasit...v teto kriticke dobe naopak staty potrebuji mit v cele nekoho, kdo bude mit zajem zavest poradek;

https://www.ctvnews.ca/canada/police-facing-determined-and-volatile-crowd-in-ottawa-as-they-await-more-resources-1.5774153

2 1
možnosti
Foto

Pěkně po vojácku, v tradicích Varšavské smlouvy? Žertujete?

1 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 17,15
  • Průměrná čtenost 1228x
Lékař, otec 3 dětí (všechny s jednou ženou), dědeček 9 vnoučat. Slovy kronikáře: Christianus solo nomine.

Seznam rubrik