Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mohl byste blize vysvetlit, jak jste to myslel s tim prekonavanim neuprosnych zakonu termodynamiky?

1 0
možnosti
Foto

Veškerá energie končí nakonec jako tepelná. Tepelná smrt vesmíru podle 2. termodynamického zákona.

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, kdybyste se býval nezačetl do evangelia, mohl jsem si teď číst něco rozumnějšího. :-)

1 1
možnosti

Zvláštní je že CO2 někdy vadí a někdy né. Proč to píšu, včera návštěva KFC, nápoje nabušené CO2, které v vyprchá do prostoru, ale firma je klimaticky odpovědná? Je to normální?

0 0
možnosti

Ale on nikdo nechce poroucet vetru desti. To je jen Vas v lepsim pripade osli mustek (v horsim podpasovka), ktera ma pripodobnit zastance teorie, ze se planeta otepluje, a to nejrychleji v merene historii (coz je potvrzeny fakt), i diky lidske cinnosti, s komunistickymi planovaci. Ti se ale snazili o proaktivni změnu (a bohuzel to nebylo jen "porucinme vetru). Zachranci klimatu, jak je nazyvate, se jen snazi projevy lidske cinnosti co nejvic omezit, aby ten vliv cloveka na prirozeny beh veci byl co nejmensi. Co je na tom spatne?

2 0
možnosti
Foto

Je to jednak otázka míry omezování. To by mělo být v každém případě spontánní a ne nadekretované gnostickými "znalci jediné pravdy" za podpory státního resp. nadstátního aparátu. A druhou věcí je pak sama motivace. Zda jednám jako dobrý správce Hospodinem svěřeného majetku a nebo zda si ukájím své spasitelské pudy a mindráky, nebo si dokonce hřeji svou ješitnost a pýchu. On ten komunismus je vlastně obrovská gnostická hereze bez Boha. Navíc, s koncem světa jako křesťan vždy počítat musím, stejně jako s koncem svého pozemského bytí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 64
  • Celková karma 20,44
  • Průměrná čtenost 1238x
Lékař, otec 3 dětí (všechny s jednou ženou), dědeček 9 vnoučat. Slovy kronikáře: Christianus solo nomine.

Seznam rubrik